Yritys

Yhteystiedot


KP Invest Oy
(y-tunnus 2133165-0)
PL 58
02401 KIRKKONUMMI

Puhelin: 040 565 6707
Sähköposti: info(a)sijoituskulta.fi

Internet: Sijoituskulta.fi Kultapankki.fi

KP Invest Oy on 100%:sti suomalainen osakeyhtiö, jonka tärkein tehtävä on toimia sijoituskullan välittäjänä ja muiden jalometalliainesten ostajana ja kierrättäjänä.

Toni Vesterinen

toimitusjohtaja, verkkopalvelut

toni.vesterinen@kultapankki.fi

 

Rauno Taskila

myynti, kehitys

rauno.taskila@kultapankki.fi

Kulta sijoituksena

Jalometallit ovat erinomainen sijoitus- ja säästökohde. Kultaa pidetään sijoittajien keskuudessa turvasatamana ja erinomaisena vaihtoehtona käteiselle rahalle. Kulta on ollut arvokasta tuhansia vuosia ja sillä tulee olemaan arvoa seuraavillakin vuosituhansilla. Toisin kuin muut valuutat kultaa ei voi painaa lisää vaan sitä on maailmassa rajallinen määrä.

Varsinkin nyt Eurokriisin kourissa, kun muiden valuuttojen tulevaisuus on vaakalaudalla ja inflaatio kiihtyy voidaan sanoa, että se on varteenotettava sijoituskohde. Koska kullan arvo vahvistuu maailmantalouden epävarmuustekijöistä se toimii hyvin sijoitussalkussa vastavoimana osakkeille ja muille sijoituksille.

Sijoituskulta on myös erittäin likvidi, eli se on helppo muuttaa tarvittaessa rahaksi.

Kierrätys

Jalometallit ovat myös tärkeä kierrätyskohde ja niitä voi kierrättää käytännössä ikuisesti, kun se tehdään oikein. Tämän lisäksi kierrätetyn metallin käyttäminen kuluttaa vain 5% siitä energiamäärästä, minkä kuluttaisi vastaavan määrän louhiminen maaperästä.

Maan päällä olevasta kultamäärästä 50% on koruissa ja suurimmalla osalla meistä on käyttämättömiä koruja laatikoissaan. Uskomme, että maailman kultatarve voidaan tyydyttää jo olemassa olevilla varannoilla, kunhan ne kierrätetään oikein ja tehokkaasti.

Tällä tavalla valmistetut korut ja sijoitustuotteet ovat todellista vihreää kultaa.